✅ KukKivat Home & Deco Oy

KukKivat Home&Deco OyKukkakauppa ja Sisustusliike KukKivat Home & Deco Oy - Tampere
Keskisenkatu 16
33710 TAMPERE

Puh. 0400-611 481

KukKivat Home&Deco Oy on uusi Tampereen Kaukajärvelle Keskisenkadulle avattu (avajaiset pe 14.2.2014) kaunis, harmoninen ja monipuolinen kukkakauppa ja sisustusliike.

Saat vankalla ammattitaidolla sidotut kukka-asetelmat niin elämän pieniin kuin suuriinkiin hetkiin.
Kukkien lisäksi liikkeestämme löytyvät ihastuttavat lahjat sekä sisustustuotteet.

Meiltä löydät joka viikko jotain uutta kivaa kotiin, mökille ja lahjaksi. Meille on helppo poiketa niin autolla kuin kävellenkin ja olet tietenkin tervetullut myös Kangasalan liikkeeseemme (S-marketin talo).

Lämpimästi tervetuloa!

Klikkaa yritysesittelyyn!

Kaupunginosa: Kaukajärvi
Y-tunnus: 2351231-6

Olemme Facebookissa!

KukKivat Home&Deco lisäsi 3 uutta kuvaa.

PÄÄSIÄISEN KIMPPUKURSSI KE 28.3. klo 18-20
Paljon toivottu sidontakurssi pääsiäisen väreissä (Myös valkoisia kukkia niiden ystäville). Illan aikana johdatamme sinut kukkasidonnan maailmaan ja opastamme vaikka kädestä pitäen. Sen jälkeen saat päästää oman luovuutesi valloilleen ja voit nauttia pientä purtavaa. Illan hinta 30€ tai 40€ valitsemiesi kukkien mukaan. jos haluat tehdä useamman kimpun hinta on 20/30€. Hinta sisältää kukat, opetuksen, tarvikkeet ja tarjottavat.
Ilmoittaudu numeroon 0400-611488 tai sähköpostilla posti@kukkivat.fi ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

PÄÄSIÄISEN KIMPPUKURSSI KE 28.3. klo 18-20 
Paljon toivottu sidontakurssi pääsiäisen väreissä (Myös valkoisia kukkia niiden ystäville). Illan aikana johdatamme sinut kukkasidonnan maailmaan ja opastamme vaikka kädestä pitäen. Sen jälkeen saat päästää oman luovuutesi valloilleen ja voit nauttia pientä purtavaa. Illan hinta 30€ tai 40€  valitsemiesi kukkien mukaan. jos haluat tehdä useamman kimpun hinta on 20/30€. Hinta sisältää kukat, opetuksen, tarvikkeet ja tarjottavat.
Ilmoittaudu numeroon 0400-611488 tai sähköpostilla posti@kukkivat.fi

Emma taas ois tämmönen 🙂

2 päivää sitten

1 vastaus

Avatar

Kommentoi Facebookissa

Hakusanat: Kukkakauppa KukKivat Tampere, Kukkakauppa Tampere, Kukkakauppa Kaukajärvi, hautaseppele Tampere, hautajaiskukat Tampere, kukkalähetys Tampere, hääkukat Tampere, morsiuskimppu Tampere, kukkakioski Tampere, kukkakimppu Tampere


Suosittele Kukkakauppa KukKivat Home&Deco Oy:tä! Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa

Kategoria: Kukkakaupat.