Palvelut

Tampereella kukkakaupat palvelevat monipuolisesti

Tamperelaisista kukkakaupoista saat ystävällisen hymyn, hyvän mielen ja erinomaisen palvelun lisäksi Kukkakaupat ja kukkakioskit - Tamperekaikki yleiset kukkakaupan tuotteet ja floristipalvelut kuten mm. leikkokukat, kukkakimput, asetelmat, hääkukat, surukukat, taimet, kukkamultaa, kukansiemenet, seppeleet, hautakivet, istutukset ja kukkakorit, lahjakortit, kukkalähetykset- ja toimitukset ja niin halutessasi myös ammattilaisen tekemät tekstaukset kortteihin ja adresseihin.

Lähes kaikki Tampereen kukkakaupat tarjoavat perinteiset kukkiin liittyvät palvelut kuten mm. surusidonnat, morsiussidonnat ja hääsidonnat, joita asiakas voikin odottaa saavansa jokaisessa liikkeessä, vaikka osa alan liikkeistä on erikoistunut lähes ainoastaan esimerkiksi hautajajaiskukkiin ja adresseihin. Yleisesti kaikki tamperelaiset kukkakaupat tarjovat asiakaskäynnin yhteydessä myös kukkien hoito-ohjeita, joten asiakkaan kannattaa aina kysyä ammattilaiselta uusia ideoita ja vinkkejä.

Leikkokukat

Leikkokukka on nimitys kukille, jotka leikataan varsineen ja asetetaan esille koristetarkoituksessa maljakkoon tai kukkasidontatöissä. Suosittuja kasveja, joita käytetään leikkokukkina ovat esimerkiksi ruusut, neilikat, krysanteemit ja tulppaanit.

Kukkakimput ja sidonnat

Kukkakimpuissa on pääsääntöisesti kolme erilaista mallia. Matalat, laakeat kimput ovat niin kutsuttuja lautasmallisia kimppuja, jotka sidotaan tiiviisti. Kimppuja tehdään tilauksen mukaan eri kokoisina pienistä, siroista kimpuista aina näyttävämpiin kokonaisuuksiin asti.Kukkakauppa Tampere

Korkeissa eritasokimpuissa on useita väri- ja kokovaihtoehtoja. Niitten sidonnassa käytetään erilaisia muotoja ja korkeuksia. Ilmavat, pyöreät kimput ovat ns. ”perinteisiä kimppuja”, joiden sidonnassa käytetään yhtä tai usempaa kukkalajiketta, ja ne ovat yleensä hieman korkeampia malliltaan.

Kukkalähetykset

Hyödynnä tamperelaisten kukkakauppojen tarjoamat kukkalähetyspalvelut, jotka toimittavat kukat, kortit, adressit ja seppeleet perille puolestasi sovittuna ajankohtana. Joillakin liikkeillä on myös omat kuljetuspalvelut Tampereen alueella ja osa liikkeistä kuuluu kansainväliseen Interflora kukkavälitysketjuun. Tutustu lisää osoitteessa www.interflora.fi.

Kukka-asetelmat

Kukka-asetelmien suunnittelussa vain taivas on rajana. Asetelmat tehdään yleensä joko lasiastiohin, joissa panostetaan koko näkymään (asetelma alkaa jo vaasin pohjalta) tai sitten keraamisiin ruukkuihin. Kukka-asetelmat voidaan tehdä laitettavaksi erillisiin telineisiin, joiden avulla saadaan tehtyä monitasoisia, näyttäviä kokonaisuuksia.

Hääkukat ja morsiuskimppu

Pienet häät kaveripiirissä tai isommat pippalot kaikille ystäville ja sukulaisille? Niin tai näin, hääkukat ovat aina tärkeä osa hääpaikan koristeluita. Tietysti kaiken kruunaa tarkkaan valitut kukat morsiuskimppuun ja sitten ovat tietysti sulhasen ja bestamanin kukkakoristeet eli vieheet.

Ehkäpä morsiustytöille ja/tai -pojille valitaan myös tilaisuuteen sopivat kukat? Entäpä sitten kirkon alttarikoristeet ja penkkien päädyt? Hääparin vanhemmille yhtenevät pukukoristeet? Juhlapaikan ja hääauton kukkakoristeet?

Tamperelaiset kukkakaupat ovat palvelleet tuhansia hääpareja näiden joskus kiperienkin kukkakoristevalintojen kanssa ja asiakkaan kannattaa aina luottaa ammattilaiseen, joka näkee kokonaisuuden ja omaa pitkän kokemuksen vastaavista tilanteista ja osaa siksi neuvoa vuodenaikaan ja juhlan tyyliin sointuvien kukkien valinnassa. Näin tuleva aviopari löytää hääkukat, kukkakimput- ja asetelmat, jotka sopivat morsiusparin häiden teemaan ja täydentävät suuren juhlan päivää omalla ikimuistoisella tavallaan. Suunnitteluun kannattaa aina panostaa ja käyttää aikaa yhdessä floristin kanssa, jotta tilaus voidaan tehdä riittävän ajoissa reilusti ennen sovittua h-hetkeä ja hääkellojen soittoa. Perinteisesti kukat ja erityisesti morsiuskimppu liittyvät myös häiden viihdeohjelmistoonkin, kun yleisen tavan mukaan morsian heittää hääkimpun loppuillasta selkänsä taakse, jossa häävieraina olevat nuoret neidit ja vielä naimattomat naiset kilpaa ottavat kiinni morsiamen heittämää morsiuskimppua – päästäkseen uskomuksen mukaan seuraavaksi naimisiin.

Hautajaiskukat, hautajaisseppeleet ja surukimppu

Ota osaa – kerro se kukkasin. Kun suru kohtaa, voit tilata hautajaiskukat, hautajaisseppeleen ja surukimpun surunauhalla tai adressin kera, valmiiksi tekstattuna. Hautajaiskukkien lisäksi hautajaisiin tilataan yleensä surukimppu tai -laite, arkku- ja uurnakoristeet, seppele sekä muistotilaisuuteen kukka-asetelmat ja -kimput. Osaavat ammattilaiset auttavat sinulle sopivien kukkalaitteiden valinnassa ja suunnittelussa.

Istutukset, ruukkukasvit ja kukkakorit

Istutusten, ruukkukasvien ja kukkakorien mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kukkakaupat tarjoavat sesongin mukaan erilaisia vaihtoehtoja istutusten ja kukkakorien toteutukseen. Ruukkukasveja on saatavilla vaihtelevasti, myös niiden saatavuudessa on vuodenaikojen mukaan pientä vaihtelua.

Lahjakortit

Kukapa ei ilahtuisi lahjakortista kukkakauppaan? Muista ystävää, yhteistyökumppania, puolisoa lahjakortilla – saaja varmasti yllättyy saadessaan valita juuri oman maun mukaiset kukat kotiin tai toimistoon.

Kukkakauppojen yrityspalvelut

Kukkakaupat Tampereen alueella palvelevat myös monipuolisesti yrityksiä. Yritysten kannattaa aina muistaa helppo ja toimiva tapa muistaa asiakkaita tai työntekijöitä hyödyntämällä kukkalähetyspalvelut ja yrityskuvan ylläpitämisessä tuoreet leikkokukat, ruukkukukat- ja kasvit, kukkakorit, kukka-asetelmat, kukkakimput ja muut vastaavat viherkasvit ja kukat piristävät yrityksen vastaanottotiloissa, neuvotteluhuoneissa tai ruokailutiloissa. Tilakoristeita käytetään auloissa, erilaisissa tilaisuuksissa esim. puhujapöntöissä, messustandeillä jne. Merkkipäivänä muistettavaa työntekijää tai yhteistyökumppania ilahduttaa varmasti kaunis, tyylikäs kukkakimppu.

Tekstauspalvelut onnittelukukkiin tai surukimppuun

Riippumatta siitä käyttääkö asiakas kukkalähetyspalvelua, vai toimittaako onnittelukukat tai surukukat itse henkilökohtaisesti, niin onnittelukukkien tai surukimpun mukaan voi kukkakaupasta tilata jo valmiiksi yksilöllisen ja käsin tekstatun kortin tai adressin. Myös hautajaiskukkiin-, kimppuihin ja -vihkoihin voi liittää tekstatun surunauhan.


Hakusanat: surukimppu, surukukka, morsiuskimppu, kukkakauppa, kukkakimppu, puutarha, sidontatyöt, seppeleet, onnittelukukat, hautajaiskukat, leikkokukat, kukka-asetelmat, hääkukat, hääkimppu, kukkalähetykset, adressit, kortit, kukkakorit, istutukset, ruukkukukat, kukkien hoito-ohjeet


Suosittele tampereenkukkakauppa.fi -sivustoa! Jaa sivu sosiaalisessa mediassa